Hvem er vi?

Skovbo Begravelsesforretning
Viby & Osted Begravelsesforretning

Forretningen er startet i 1976 af en lokal snedker- og tømrermester, som pr. 1 oktober 1979 rejste fra byen og derfor solgte forretningen til møbelhandler, tømrer- og snedker-mester Benny Andersen, som – efter forholdene på det tidspunkt – havde en stor møbelforretning i byen.

Møbelforretningen ophørte i 1985 og Benny Andersen fortsatte derefter Skovbo Begravelsesforretning i en del af lokalerne på Hovedgaden 25 i Borup.

I 1989 døde Benny Andersen pludselig, kun 58 år gammel, men derefter videreført sønnen Jesper Benny Andersen forretningen sammen med sin mor, ” Musse ” indtil 1. februar 2009 hvor forretningen blev overdraget til bedemand, Søren Schwartzkopf.

I alle årene – både under og Benny Andersen og sønnen Jesper – har princippet været at hjælpe de mennesker, som havde brug for hjælp mest muligt, uden skelen til det økonomiske resultat, hvilket – efter vor opfattelse – har givet forretningen et godt image og til et sted hvor folk søgte tilbage når de havde brug for en bedemand – også selvom de var flyttet til en helt anden egn af landet – simpelthen fordi de her i forretningen har været trygge.

Musse og Jesper Benny Andersen

Begravelsesforretning på Sjælland

Med vores mange års erfaring som eksaminerede bedemænd har vi erfaringerne og evnerne til at hjælpe jer med alle spørgsmål og problemer, der kan opstå i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

Fra vores lokaler i Borup og Viby har vi gennem årene hjulpet masser af efterladte fra det meste af Sjælland med at gøre det sidste farvel til et smukt og varigt minde. Alt afhængig af jeres ønsker, kan vi tage os af kontakten med kirken og præsten, udsmykningen af kirken eller kapellet, valget af salmer, bestilling af dødsannoncer, gravsten og meget andet.

For mange efterladte kan den sidste tid være en svær proces, og vi gør vores til, at den skal forløbe så problemfrit og harmonisk som muligt. Vi har tilfredse kunder i Lellinge, Bjæverskov, Gadstrup, Lejre, Køge og mange flere byer over hele Sjælland, for hvem vores indsats i den svære sidste tid har været en uvurderlig hjælp.

Vi lader altid jer selv bestemme, i hvor høj grad vi skal være involveret i begravelsen eller bisættelsen, men vi hjælper så vidt muligt med alle formaliteterne i forbindelse med begravelsen, såfremt det er jeres ønske.

Det sidste farvel er umådelig svært for de fleste, og vi ønsker at vores involvering skal være en lettelse og en hjælpende hånd på vejen, og ikke en kilde til frustration og dårlige følelser i en, i forvejen kompliceret periode.

Vi oplever ofte, at folk vender tilbage til os, selv om de er flyttet et helt andet sted hen i landet, fordi de ved, at vi står for ordentlighed, pålidelighed og oprigtig medfølelse, omsorg og hjælp.

Vi fører et stort udvalg af kister til såvel kremering som til begravelse eller bisættelse, og vi leverer ligeledes et bredt sortiment af urner i mange materialer. Uanset jeres præferencer, kan vi altid sørge for en elegant kiste eller en smagfuld urne, der passer til netop jeres ønsker.

Kontakt os på telefon 57 52 71 05.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende prisoverslag.